Я шось нічого не зрозумів... Хто такий kbit і яку карту він пропонує купити?
---------- Сообщение добавлено в 14:02 ---------- Предыдущее сообщение размещено в 12:56 ----------
Стикнувся з проблемою повязаною зі всіма ТЕП60, 2ТЕ121 та скриптованими машками:
В якись момент при додаванні одного з вищезазначених локів вони перестають працювати.
Наприклад зробив сесію, розставив рухомий склад, поїзди, ті самі теп60 та М62. Запускаю, все ок. Додаю новий якись теп60, а він не працює. В режимі машиніста не зявляється бригада в ньому і не включається паливний насос ну і він не запускається. Ті ж тапки та машки які були додані першими на сесію працюють без нарікань. Ніяких жуків при цьому не вилазить.
Причому якщо це мп сесія, то перестають працювати саме для хоста. У всіх інших все ок буде. Тому це не повязано з конкретним треінзом на конкретному компі. Вони не будуть працювати в любого хто запускає сесію. Проблема є як в 19му так і в 22му. Причому в 19му треінзі, якшо запускатися з квік драйву, то так само все працює.
Експериментальним методом якось вийшло визначити шо якшо з мапи повидаляти якусь кількість поїздів, то воно починає працювати. Але сам прікол в тому шо якшо видалити оті поїзди, поставити той тапок, а потім всі поїзди поставити назад, той тапок який не працював - запрацює. А от якшо знову додати після додавання всіх поїздів, скоріш за все працювати не буде.
Ніхто з таким не зтикався? Може є якись більш гуманий спосіб, ніж видаляти половину всього, а потім заново розставляти зза одного локомотива...
Типу як варіант то спочатку всі ці машини виставляти на сесію в першу чергу, але чи то єдиний працюючий варіант?
И сходя из того что разработка нового ПС не ведётся а если и ведётся то в закрытых сообществах , что явно не для МП, на мой взгляд разумнее и лучше для мультиплеера установка бото - локомотивов.
В загальному так, але є ньюанс. Для мп треба не бота, а шось середнє. Наприклад як ті сами чехи, або от або DCC ВЛ80/ВЛ82, 2М62У або 2ТЕ10. Все керується наче з пульта і гальма кранами, але спрощено
Бо ті ботовози у яких в назві фігурує бот ну то зовсім дно для мп..
Але тут проблема не тільки в МП. Описана проблема існує і в одиночному режимі.
Усім миру та добра! Шановні! Така ситуація. Майже зробив сценарій на маршруті " За Мотивами УЗ " на змінному струмі. Тобто на " Motyvy UZ Local ". Вийшов маршрут " Motyvy UZ 3.0 AC+DC_Single ". Я вирішив перенести свій сценарій на маршрут " Motyvy UZ 3.0 AC+DC_Single " щоб у подальшому як робити сценарії щоб було все на одному маршруті. Переніс (прописав куіди маршрута, поставив і проініціалізував будку zx), сценарій запускається, але пропали машиністи в ботах. Із за цього все ламається. Є декілька зниклих вагонів і пару поїздів, але то не критично. Виправлю. Підскажіть будьласка! Як повернути машиністів? Які ще можуть виникнути нюанси при переносі сценарію? Якось не хочеться перероблювати все.
Певно пропало не просто так. В мене пропадали якшо фейлили якісь команди. Думаю треба дивитися там в першу чергу. Наприклад були глюки у zx path командах так шо все пропадало.
---------- Сообщение добавлено в 17:31 ---------- Предыдущее сообщение размещено в 17:29 ----------
Там ше треба буде апдейт зробити бо один світлофор по Херсону забув доставити
Iva, Дякую за відповідь. Будьласка! Розкажіть із за яких команд могли пропасти машиністи? Я не думаю що все зломалосчь із за одногоо світлофора. По командах все чудово, все начебто працює. А ось так як не має машиністів, все летить.
Ну зазвичай воно сиплеться зза команд які неможливо виконати. Я ж кажу, в мене сипалося зза команд zx path. Треба дивитися які були.
---------- Сообщение добавлено в 14:44 ---------- Предыдущее сообщение размещено в 14:32 ----------
Доречі, апдейт залив. Світлофор додав.
Але певно то буде останій апдейт саме тої версії сінгл мапи.
Зараз доопрацьовую мп варіант. Роблю різнотраввя вздовж рейок. Ше в планах переробити вантажний парк станції Мукачево та зробити ше одну колію від станції Верба до станції Золочів.
Враховуючи шо в мп версії вже зроблено купа таких апдейтів яких нема в одиночці і ше будуть зміни, то одиночку певно буду робити нову версію з мп варіанта. Але під новий куід шоб не псувати вже готові сесії.
Травичка виглядатиме якось так. Але не по всій мапі бо то той ше гємор то все понавирощувати))
Iva, Дякую. Якщо в планах переробка мапи для одиночки то може станцію Мукачево переімувати в якусь іншу назву. Нааприклад якщо з іншого боку мапи Львів то логічно було на іншому боку щось під назвою Маріуполь або Мелітополь або Бердянск. Це тільки моя думка. Вирішувати Вам.
Та станція спочатку будувалася за мотивами станції Мукачево. Просто вокзалу не було тому вона стала Стрийом. Але коли зявився оригінальний Стрий то треба було перейменувати. Хоч той вокзал шо зараз, це не оригінальний вокзал станції Мукачево, але зроблений під неї.