Какой светофор нужны развернуть и в какую стороны чтобы открыть перегон разъезд Горный - Кавуны как ни пробовал на выход открывается а следующий за ним рядом с тунелем красный?

Вродив ще дві сесії. Одна машиністом і друга по тому самому маршруту але пасажиром.
Залив то все на длс. Куіди додав у шапку(покі нові - болдом).
Так само оновив файл карти на гугл диску.
Тимчасово окремо дві сесії будуть доступні за цим посиланням :
Єдине шо дуже влом перестворювати та перезаливати локальний архів залежностей якій буде в собі містити запчастини до нових сесій.
Тому буду вдячний, якщо мені в приват хтось скине куіди яких не вистачає, а я на основі того зроблю ще один маленький архівчик

Вітаю! Дякую за чудовий маршрут. Є таке питання, точніше проблема, чомусь на маршруті пропали звуки перестука вагонів, можливо і локомотивів саме на цій карті. Була навіть проблема з скриптованим М62 чомусь запускатись не хотів, ніби не реагував, дивно. Тепер звуки вантажних вагонів пропали, на інших картах все гуд з цим (Запуском М-ки теж все добре)

Звуки пропадають (рандомно) від калічного вагона. В мене колись біло від електрички списаної. Спробуй видалити електричку ту що стаїть на базі запасу по ст.Глібовичи. Але вона стоять в карті.Тому прийдеться перезберегти під свій куїд.Це не затроне оригінальну карту. Можливо звуки з'являться, якщо ны, то значить ынший вагоне партачить десь в сценарыъ можливо.