---------- Сообщение добавлено в 13:55 ---------- Предыдущее сообщение размещено в 13:54 ----------
но ставил ещё этот маршрут в 19-ке для пробы
---------- Сообщение добавлено в 15:41 ---------- Предыдущее сообщение размещено в 13:55 ----------
Теперь Верба и Золочив в норме теперь на TIK ч2 выходной закрыт
По Золочову закритий вихідний тому що швидкий який йде за поїздом ігрока скоріше всього не прослідував ст.Золочів бо світлофор "6" червоний, відповідно не зібралась далі схема маршрутів.( в мене було саме так)
Какой светофор нужны развернуть и в какую стороны чтобы открыть перегон разъезд Горный - Кавуны как ни пробовал на выход открывается а следующий за ним рядом с тунелем красный?
Какой светофор нужны развернуть и в какую стороны чтобы открыть перегон разъезд Горный - Кавуны как ни пробовал на выход открывается а следующий за ним рядом с тунелем красный?
Спробуй так як на фото, і потім пересобрати будку.
Вродив ще дві сесії. Одна машиністом і друга по тому самому маршруту але пасажиром.
Залив то все на длс. Куіди додав у шапку(покі нові - болдом).
Так само оновив файл карти на гугл диску.
Тимчасово окремо дві сесії будуть доступні за цим посиланням : https://www.dropbox.com/s/20eftsywy7...Stryi.cdp?dl=0
Єдине шо дуже влом перестворювати та перезаливати локальний архів залежностей якій буде в собі містити запчастини до нових сесій.
Тому буду вдячний, якщо мені в приват хтось скине куіди яких не вистачає, а я на основі того зроблю ще один маленький архівчик
Вітаю! Дякую за чудовий маршрут. Є таке питання, точніше проблема, чомусь на маршруті пропали звуки перестука вагонів, можливо і локомотивів саме на цій карті. Була навіть проблема з скриптованим М62 чомусь запускатись не хотів, ніби не реагував, дивно. Тепер звуки вантажних вагонів пропали, на інших картах все гуд з цим (Запуском М-ки теж все добре)
Вітаю! Дякую за чудовий маршрут. Є таке питання, точніше проблема, чомусь на маршруті пропали звуки перестука вагонів, можливо і локомотивів саме на цій карті. Була навіть проблема з скриптованим М62 чомусь запускатись не хотів, ніби не реагував, дивно. Тепер звуки вантажних вагонів пропали, на інших картах все гуд з цим (Запуском М-ки теж все добре)
Звуки пропадають (рандомно) від калічного вагона. В мене колись біло від електрички списаної. Спробуй видалити електричку ту що стаїть на базі запасу по ст.Глібовичи. Але вона стоять в карті.Тому прийдеться перезберегти під свій куїд.Це не затроне оригінальну карту. Можливо звуки з'являться, якщо ны, то значить ынший вагоне партачить десь в сценарыъ можливо.