На обнову к Мотивам УЗ
Что в этих обновлениях? Новая версия карты и сессии к ней? Как устанавливать? Можно смело все ставить к уже установленному? А вообще карта существует в двух отдельных версиях,на постоянном и на переменном токе и ставить можно обе?
По апдейтам - був апдейт сингл версії, тому що після оновлення комплексу вокзалу станції Херсон поламалися рейки і там всі сесії.Оновленя доступно на длс
По МП - тут частота оновлень більша, але зараз треба буде переробити сесії, бо все поломалося в процесі апдейта... Версія та шо на длс робоча, але будуть інші куіди сесій згодом.
Iva, Какое из направлений болше всего приспособлена для движения МВПС?
Что больше всего на свете волнует людей в интернете..?
Всім привіт. МП Мапа була апдейтнута до версії <KUID2:308560:100133:15> ! Всі депо крім Мукачева тепер без централізації(стрілки перероблені на ручні). Інших змін багато, але вони не так помітні. Перероблені пологі стрілки на процедурні, додана полога стрілка на пості 205й км. Поросла травичка на станціях та перегонах)) Додався тупік по депо Львів-Захід. Зважаючи на це я вирішив переробити всі сесії під нові куіди. На даний момент для мультиплєєру є одна робоча сесія DC+Diesel <KUID:308560:100432> . Всі інші сесії теж робочі, але на них відсох пульт і як наслідок централізація ну і порозвалювалися деякі локомотиви))
Elektropoezd_Er, Львов-Стрый-Херсон. Там больше всего ОПшек.
Друзі, що я не зробив або роблю не так, що в мене kbit пропонуэ купити карту? Дякую!
Я шось нічого не зрозумів... Хто такий kbit і яку карту він пропонує купити?
---------- Сообщение добавлено в 14:02 ---------- Предыдущее сообщение размещено в 12:56 ----------
Стикнувся з проблемою повязаною зі всіма ТЕП60, 2ТЕ121 та скриптованими машками:
В якись момент при додаванні одного з вищезазначених локів вони перестають працювати.
Наприклад зробив сесію, розставив рухомий склад, поїзди, ті самі теп60 та М62. Запускаю, все ок. Додаю новий якись теп60, а він не працює. В режимі машиніста не зявляється бригада в ньому і не включається паливний насос ну і він не запускається. Ті ж тапки та машки які були додані першими на сесію працюють без нарікань. Ніяких жуків при цьому не вилазить.
Причому якщо це мп сесія, то перестають працювати саме для хоста. У всіх інших все ок буде. Тому це не повязано з конкретним треінзом на конкретному компі. Вони не будуть працювати в любого хто запускає сесію. Проблема є як в 19му так і в 22му. Причому в 19му треінзі, якшо запускатися з квік драйву, то так само все працює.
Експериментальним методом якось вийшло визначити шо якшо з мапи повидаляти якусь кількість поїздів, то воно починає працювати. Але сам прікол в тому шо якшо видалити оті поїзди, поставити той тапок, а потім всі поїзди поставити назад, той тапок який не працював - запрацює. А от якшо знову додати після додавання всіх поїздів, скоріш за все працювати не буде.
Ніхто з таким не зтикався? Може є якись більш гуманий спосіб, ніж видаляти половину всього, а потім заново розставляти зза одного локомотива...
Типу як варіант то спочатку всі ці машини виставляти на сесію в першу чергу, але чи то єдиний працюючий варіант?
Последний раз редактировалось Iva; 13.08.2024 в 15:04.