Всім привіт.
Хто хоче отримати ранній доступ до мапи Дубове та кастомний контент до неї з сигналкою сУ, є лімітована можливість придбати мапу зараз і отримати її до 25 Грудня, тобто до Різдва.
Так як я, десь до кінця листопаду буду зайнятий, то десь до Різдва як раз, я зможу підготувати реліз раннього доступу.
Ціна така сама як і на реліз - 40 у.е, або 1650 грн.
Нагадаю, контента дуже багато, це не лише мапа зроблена з того, що вже було, більша частина контента до неї робився з 0, або перероблявся під сучасні стандарти.
Хто зацікавився, пишіть в приват. У ціну входить: мапа, сесія, близько 3Гб кастомного контенту та пак вагонів.
п.с.
До раннього доступу не ввійдуть лише ТЕМ2У, бо вони у активній стадії розробки, а та версія що зараз у грі капітально не актуальна. Та і самі тепловози будуть безкоштовні.
=======
У цілому контенту дуже багато. Як зробленого з нуля, так і переробленого, або зробленого із іншими авторами. Не весь звісно буде у платному паку, в основному лише мій, зроблений з 0 (КрАЗ, КАМАЗ, Таврія, бочки МЖТ, КаВЗ, Т-16 і т.і.).
Нагадаю. Це контент до ПЛАТНОЇ мапи Дубово. Ціна 1650 грн, придбати можна напряму у мене. Предпродаж лімітований.
=======
Над цим проектом я працював з 2017 року.
Це, можна так назвати, повна локалізація пост радянського контенту. Це не мапа зроблена із сторічного контента з ДЛС та сайту Треінц.Ру (жарт для тих, хто у троінці 20 років).
Трохи огляд контенту, який йде до мапи. Це те, що наявне і одразу кидається в очі.
По автотранспорту зроблено (тут все сукупно, моє, спільне або авторства інших авторів перероблено мною та до чого я був якось дотичен):
АЗЛК 2141 ГАЗ 21 Волга ГАЗ 53 (асенізатор, бортовий, технічна водоканал ) Икарус 256 ИЖ 2125 (комби) ИЖ 2715 (каблук) КАМАЗ 4310 (борт) КАМАЗ 5320 (борт, борт тент, борт техническая автодор) КАМАЗ 53212 (кабіна зі спальником, борт тентований) КАМАЗ 5410 (тягач, зі спальником та без) КАМАЗ 5511 (самоскид) КАВЗ 3270 КАВЗ 685 КАЗ 608В (Колхіда тягач) КрАЗ 256 (самоскид) КрАЗ 257 (бортовий) КрАЗ 258 (тягач) ВАЗ 2109 Львів АП-4014 (автонавантажувач) ДВШ Т-16 (трактор на шасі, попрошайка, девешонок) МАЗ 5549 (бензовоз паливозаправник, бортовий, тягач, бортовий тентований, самоскид) МоАЗ 6014 (скрапер) Москвіч 2140 Дніпро МТ10-36 (мотоцик) МЖТ-16 (сільгосп техніка, асенізаторська бочка) К4-АМГ (напівпричеп для транспортування борошна) ЗАЗ "Таврія" 1102 ЗАЗ 968 (Запорожець) ЗИЛ 130 (борт, бортовий тентований, мінераловоз, молоковоз, водовоз, будка, тягач) ЗИЛ 130-554 (самоскид на базі ММЗ) Жук А-07П Toyota Corolla E9 ДТ 170 (бульдозер) ДТ 75 (з плугом) МТЗ-80 Сільгосп перевантажувач роторний
Та ще декілька одиниць менш пропрацьованих моделей.
Це лише список автотранспорту.
Велика дяка Славі SV85 за сприяння розбудови автотранспорту, та передачі своїх моделей.
Осьо 90 скріншотів огляду контента та мапи.
Мапа прото-оригінал, реальний рел'єф. Зроблена під маневрову, вивозну та передаточну роботу залізниці.
Це не про "їду 130 км год, 36 годин, 5932734 км.". Це маневри, збір-розбір составів і таке інше.
На скріншоті, де мапа зверху, видно що зроблено половина з запланованого. На зараз готові ділянки між Дубове та Легендарною, від Легендарною та парком шахти Піонер, та розпочате будівницство ділянки від Легендарної в сторону Покровська
(близько 8 км вже зроблено).