TRS22. Карта и все 100% дополнений скачаны с ДЛС. При инициализации стрелок в будке "Код 1 стрелка "Muk_bet_7". Просто инфа для автора, надеюсь, полезно.
p.s. все 100% зависимостей на месте, целые.
TRS22. Карта и все 100% дополнений скачаны с ДЛС. При инициализации стрелок в будке "Код 1 стрелка "Muk_bet_7". Просто инфа для автора, надеюсь, полезно.
p.s. все 100% зависимостей на месте, целые.
Последний раз редактировалось vit_pnz; 10.03.2024 в 21:36.

Доброго Дня! на станции загрузки до сих пор нет мультиплеерной карты и сессии к ней.. Их нет на ДЛС почемуто..

Є якась незрозуміла проблема.
Карта є на длс, але вона чомусь не у всіх відображається у пошуку.
Типу в мене, наприклад, у 22му вона відображається тільки якшо шукати по куідах і в км вибрано all content.
У 19ці на одній папці все ок, на іншій не працює.
Так само проблема спостерігається у багатьох користувачів. В когось навпаки, в 22му все ок, а в 19му ні.
Але якшо її так скачувати через км, то вона стає серд паті і мп не працює. Так само помітив шо є багато асетів(від різних авторів) які теж з незрозумілих причин стали серд паті. Тобто на одній збірці я видаляю, наприклад ось цю пісочницю <kuid:611292:101788> UA_sandtower, потім качаю з длс і все добре. Вона встає в статус інсталед фром длс. А на 22му воно не шукає по назві, а шукає тільки по куіду і якшо вибрати all content.. І коли інсталиться то теж стає серд паті.
Короч я написав тікет на їх супорт, але шось покишо мовчать..

Да уж.. прям беда какаято.. жалко очень! видимо у кенгуру какието проблемы..

да, это у кенгуру проблемы.. с ДЛС ничего не скачивается..
---------- Сообщение добавлено в 18:14 ---------- Предыдущее сообщение размещено в 18:12 ----------
давно пора
Сбой на каждой стрелке по главным путям это так задумано или будет исправлено?
Пожалуй... ТРС12 пора бы сказать досвидули уже давным давно...